Statiunea Borsa Maramures

16 Ianuarie 2016

Statiunea Borsa se afla in localitatea cu acelasi nume, judetul Maramures. Datorita conditiilor naturale, statiunea este foarte cautata si apreciata de turisti, ea fiind si poarta de intrare in Parcul National al Muntilor Rodnei.

Citeste tot »


Partiile de ski Cavnic Maramures

9 Ianuarie 2016

Partiile de ski de la Cavnic sunt situate in localitatea cu acelasi nume, judetul Maramures, la poalele muntilor Gutai. Incepand cu anul 2002 de cand au fost amenajate partiile, locuitorii orasului Cavnic au resit sa se dezvolte de pe urma acestora, transformand apartamentele si casele in pensiuni.

Citeste tot »


Partiile de ski Suior Maramures

9 Ianuarie 2016

Domeniul schiabil Suior este amplasat pe versantul nordic al masivului Mogosa, partiile au o lungime de 3500 de metri si sunt cotate ca si partii cu dificultate medie. Suiorul se remarca pentru facilitatile oferite turistilor si zona spectaculoasa.

Citeste tot »


Muzeul de etnografie Baia Mare

6 Ianuarie 2016

Muzeul detine un teazaur al creatiei populare din cele patru zone etnografice ale judetului:Maramuresul istoric,Chioar, Lapus si Codru. Inca din 1968 a inceput activitatea stiintifica in organizarea colectiilor muzeale. Aici gasim peste 7000 de articole, unele dintre ele avand valoare de tezaur.

Citeste tot »


Turnul Sfantului Stefan Baia Mare

6 Ianuarie 2016

Simbol al orasului Baia Mare, cu o inaltime de 40 de metri, Turnul Sfantului Stefan a fost construit in anul 1387 ca biserica in stil gotic ce avea doua nave. Lacasul a fost distrus in anul 1769 in urma unui incendiu.

Citeste tot »


« 1 2 3 ... 19 »

Cautare in site


Cauta pensiuni


Administrare pensiuni


Top 5 destinatii vacante


Top 5 manastiri


Reclama