Link Exchange

15 Ianuarie 2016

Link Exchange

Citeste tot »


Pensiuni in tara care permit accesul animalelor

4 Ianuarie 2016

Multi se confrunta cu o mare problema atunci cand vine vorba de vacanta: unde sa lase animalele necuvantatoare sau cauta pensiuni care accepta acest lucru. In baza noastra de date gasiti aproximativ 60 de pensiuni(momentan) din tara.

Citeste tot »


Cel mai bun Kurtos Colacs in Poiana Brasov

9 Martie 2015

Nu multi stiu ca cel mai bun Kurtos se poate manca in Poiana Brasov si este facut de francizele Karoly.Este o marca invaluita in traditie si respect.Uneori la magazinele Karoly sunt cozi interminabile,asta si pentru gustul deosebit al cozonacului.Daca treceti prin Poiana Brasov,nu ezitati sa gustati un Kurtos Kalacs.

Citeste tot »


S-a blocat usa la masina cu cheile inauntru?Iata ce trebuie sa faci.

3 Martie 2015

Sunt mai multe variante dar va vom prezenta doua dintre ele: 1.Bagati o pana de lemn in partea de sus a usii pana distantati putin usa ,astfel incat sa aveti loc sa bagati un umeras din sarma pana cand apucati piesa de inchidere a usii si o deschideti.(daca masina are piesa la vedere) 2.Folositi tot o pana de lemn,dar de data asta o bagati in partea de jos a usii,departand putin sticla de garniture.Lasati pe pozitie pana si introduceti un numar de inmatriculare pana ajungeti la incuietoare.E foarte simplu.(pentru masinile cu piesa de inchidere ascunsa. Pentru mai multa siguranta,data viitoare nu lasati cheile in interior si inchideti usa.

Citeste tot »


Cautare in site


Cauta pensiuni


Administrare pensiuni


Top 5 destinatii vacante


Top 5 manastiri


Reclama